Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 21.03.2017
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 21.03.2017

  1. Ведеться робота по підготовці документації для проведення тендерної закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єктах:
    • «Реконструкція нежитлової будівлі магазину «Світанок» під адміністративну будівлю за адресою: бул. Курчатова, 9»;
    • «Реконструкцію гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська,3 (Комсомольська,3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області»;
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 м. Южноукраїнська Миколаївської області»;
    •  «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару  Цвіточний, 5,  у м. Южноукраїнську Миколаївської області»;
    • «Капітальний ремонт. Укріплення аварійних груп дошкільного навчального закладу № 8 по вулиці Набережна Енергетиків, 31 в м. Южноукраїнськ Миколаївської області»
    • «Реконструкція зовнішніх мереж водопостачання по вулиці Набережна Енергетиків від ВК-523 до ВК-206а в м. Южноукраїнськ»
  2. Ведеться робота по розробці ПКД по об’єкту: «Капітальний ремонт горищного покриття (утеплення) житлового будинку за адресою вулиця Енергобудівників, 5 м. Южноукраїнськ Миколаївська область»;
  3. Ведеться підготовка документації на розробку проектно-кошторисної документації по наступним об’єктам:
    •  «Нове будівництво дороги (заїзду/виїзду) з міста Южноукраїнськ на дорогу Р06 Ульянівка - Миколаїв, в районі критого ринку»;
    • «Будівництво теплиці по вулиці Набережна Енергетиків,20 в м. Южноукраїнську Миколаївської області, в т.ч розробка проектно-кошторисної документації та проведення експертизи по об’єкту»;
    • «Реконструкція будівлі «Центру надання адміністративних послуг» за адресою: вул. Дружби Народів, 35в».
  4. Визначений підрядник та направлена на реєстрацію декларація про початок будівельних робіт по об’єкту «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  5. Визначений підрядник та направлена на реєстрацію декларація про початок будівельних робіт по об’єкту «Реконструкція приміщення № 3н (кімнати 1,2,5) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,11 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  6. Визначений підрядник та направлена на реєстрацію декларація про початок будівельних робіт по об’єкту «Реконструкція приміщення № 11-н (кімнати 1,2,3,6,7) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,15 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  7. Проводиться робота з коригування ПКД по «Капітальному ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 м. Южноукраїнська Миколаївської області»;
  8. Проводиться робота з коригування ПКД по «Капітальному ремонту загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару  Цвіточний, 5,  у м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  9. Підписані договори на перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування «МПЗ – ж/б 14 – АЄС» та «МПЗ – залізничний вокзал», готуються паспорта маршрутів.
  10. Виконано ремонт під’їздів 1, 5 за адресою вул. Енергобудівників, 15.
  11. Продовжується ремонт під’їздів за адресами:
    • вул. Набережна Енергетиків, 15;
    • пр. Незалежності, 5;
    • пр. Соборності, 1.
  12. 20.03.2017 з заступниками міського голови проведено комісійне обстеження гуртожитку № 1 для виконання ремонту кімнат під житло.
  13. Проведено прийом виконаних робіт по ремонту під’їздів за адресами:
    • вул. Дружби народів, 14;
    • вул. Дружби Народів, 16.
  14. Відповідно до листа управління освіти Южноукраїнської міської ради від 02.03.2017 управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради наказом від 06.03.2017 № 15 - зг затверджено склад комісії для обстеження зелених насаджень на території міста, що підлягають знесенню у зв’язку з аварійним станом.
  15. За участю представників виконавчих органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств міста та державного інспектора навколишнього природного середовища Миколаївської області, 13.03.2017 було проведено комісійне обстеження зелених насаджень на території ЗОШ № 1 на предмет видалення аварійних зелених насаджень.  За результатами обстеження складено акт від 13.03.2017 № 6 про обстеження зелених насаджень. Прийнято рішення щодо видалення 4 од. аварійних (сухостійних дерев), що підлягають видаленню та 15 од. дерев, що підлягають кронуванню після завершення сокоруху в осінньо-зимовий період 2017 року.
  16. Наказом управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради від 14.03.2017 надано адміністративну послугу  з надання згоди управлінню освіти Южноукраїнської міської ради на знесення та кронування зелених насаджень, розташованих на території міста у зв’язку з аварійним станом.   

Читайте також