Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 12.12.2017
AA

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 12.12.2017

  1. Видано 1 дозвіл на порушення об’єктів благоустрою.
  2. Закрито 3 дозволи на порушення об’єктів благоустрою.
  3. Прийнято участь у трьох  комісійних обстеженнях об’єктів  інфраструктури міста.
  4. Продовжуються роботи на об’єкті:  «Реконструкція гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська, 3 (Комсомольська, 3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області».
  5. Очікуються документи для прийняття в експлуатацію об’єкта будівництва: «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  6. Проводяться роботи із технічного переоснащення інженерних вводів з встановленням приладів обліку теплової енергії, гарячого і холодного водопостачання у житлових будинках міста.
  7. Проводяться  роботи по капітальному ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 міста Южноукраїнськ Миколаївської області.
  8. Проводяться роботи по капітальному ремонту загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару Цвіточний, 5 міста Южноукраїнська Миколаївської області.
  9. Виконані роботи по капітальному ремонту 1 ліфту за адресою: вул. Набережна Енергетиків, 41 (1 під`їзд).
  10. Ведеться консультативна робота з представниками ОСББ щодо розробки ними проектно-кошторисної документації по об’єктах.
  11. Проведені роботи із капітального ремонту мереж опалення, гарячого та холодного водопостачання і водовідведення нижче відм. 0,000 в будинку № 5 по пр. Незалежності в м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  12. Проводяться роботи з капітального ремонту внутрішньобудинкових інженерних мереж житлового будинку по вулиці Дружби Народів, 32 в м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  13. Завершуються роботи з реконструкції внутрішньобудинкових електричних мереж житлового будинку за адресою: вул. Дружби Народів, 56, м. Южноукраїнськ Миколаївської області.
  14. Проводяться роботи з проектування по об’єкту: «Нове будівництво інженерно-транспортної інфраструктури 6-го мікрорайону м.Южноукраїнська Миколаївської області».
  15. Надано відповіді на звернення громадян, які звернулися з наступних питань:
  • щодо виконання ремонту в під’їзді житлового будинку;
  • щодо обмеження проїзду автотранспорту в дворі житлового будинку;
  • щодо заварювання вентиляційних люків.

В департаменті інфраструктури міського господарства ведеться контроль за своєчасним вирішенням всіх порушених в зверненнях питань та надання в установлений законом термін письмових відповідей.

  1. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  2. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам.
  3. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  4. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
  5. Оброблено документацію щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  6. Ведеться та формується єдиний реєстр майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  7. Підготовлено та проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  8. Виготовлено свідоцтво про право власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  9. Обстежено вільні приміщення комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які пропонуються для передачі в оренду.

 

Читайте також