Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 23.01.2018
AA

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 23.01.2018

  1. Прийнято участь у чотирьох  комісійних обстеженнях об’єктів  інфраструктури міста.
  2. Очікуються документи для прийняття в експлуатацію об’єкта будівництва: «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  3. Ведеться консультативна робота з представниками ОСББ щодо розробки ними проектно-кошторисної документації по об’єктах.
  4. Проводиться процедура прийому-передачі проектно-кошторисної документації по об’єктах комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська для подальшого використання.
  5. Підготовлено та надано інформацію на запити депутатів Южноукраїнської міської ради.
  6. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  7. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам.
  8. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  9. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на засіданні виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.
  10. Оброблено документацію щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  11. Виконується ведення та формування єдиного реєстру майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  12. Підготовлено та проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  13. Виготовлено свідоцтво про право власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  14. Обстежено вільні приміщення комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які пропонуються для передачі в оренду.
  15.  Прийняли участь у виїзному засіданні робочої групи по перевірці суб’єктів, що здійснюють реалізацію питної води та інших товарів продуктової групи.

 

Читайте також