Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 15.08.2017
AA

Звіт про виконану роботу департаменту інфраструктури міського господарства станом на 15.08.2017

  1. Прийнято участь у трьох комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  2. Розпочато розробка проектно-кошторисної документації  щодо  проведення капітального ремонту (укріплення фундаменту) дошкільного навчального закладу № 8 «Казка».
  3. Введено в експлуатацію 8 ліфтів житлових будинків ОСББ.
  4. Проводяться консультативні наради з представниками ОСББ щодо розробки проектно-кошторисної документації для виконання будівельних робіт.
  5. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  6. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності та комунальним підприємствам.
  7. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  8. Оброблено документи щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  9. Підготовлено документацію для реєстрації права власності на об’єкти, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  10. Виконується ведення та формування єдиного реєстру майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  11. Оприлюднено на сайті міста намір передачі в оренду майна фізичним особам для використання не за комерційним призначенням.
  12. Розміщено інформацію про вільні приміщення індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади міста, які можуть бути передані в оренду суб’єктам  господарювання  для  здійснення господарської  діяльності та вільних  приміщень, сміттєкамер, які можуть бути передані в оренду фізичним особам для використання не за комерційним призначенням.
  13. Прийнято участь у комісії по прийняттю сантехнічних робіт підрядником в підвальних приміщення житлових будинків за адресами пр.. Соборності,10, б-р Цвіточний,8,Є пр.. Незалежності,17,27,31,33.
  14. Проведено комісійні обстеження об’єктів спільно з Фінансовим управлінням ;
  15. Прийнято роботи з проведення аналізів води на 9 ТРП міста та у 6 житлових будинках.

 

 

 

Читайте також