Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про роботу старости Костянтинівського старостинського округу Южноукраїнської міської територіальної громади Олександра Чернея за період з січня по грудень 2022 року
AA

Звіт про роботу старости Костянтинівського старостинського округу Южноукраїнської міської територіальної громади Олександра Чернея за період з січня по грудень 2022 року

Загальна кількість населення в старостинському окрузі становить 2662 чоловіків, а саме в селищі Костянтинівка 2460 жителів (390 дітей до 18 років; 1614 домоволодінь) та у с. Бузьке 202 жителів (з них 27 дітей до 18 років; 165 домоволодінь). За 2022 рік прибуло – 48 жителів, вибуло - 10.

Народилося протягом 2022 року – 8 дітей, померло – 33 жителів.

За звітний період на території старостинського округу виконаний великий обсяг роботи:

Спільно з відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин проведено роботи з прибирання місць накопичення сміття в районі виїзду з смт. Костянтинівка на трасу Н-24 «Благовіщенське - Миколаїв», а також у с. Бузьке по вулиці Шкільна.

Проводився благоустрій села. Висаджені молоді дерева на території старостинського округу.

Закінчено освоєння залишку коштів виділених у 2021 році на поточний ремонт доріг по вул. Павла Полуботка (93 Стрілецька дивізія), вул. Центральній (Чехмистренка), вул. Учительська, вул. Ковальській (Кузнечній).

В рамках благоустрою населених пунктів технічними засобами КП «СКГ»  було покошено траву на узбіччі в’їздів та виїздів до селищ.

Працівниками КП «СКГ» було проведено підрізання кущів по вул. Дружби та проривання трави на клумбах біля приміщення Костянтинівського старостинського округу.

Зроблено фарбування перил на мосту по вулиці Дружби.

Працівниками КП «СКГ» зроблено бетонування дороги по вулиці Дружби.

Встановлені та пофарбовані металеві конструкції у живописному місці по вул. Горіховій (гойдалки, лазанки для діточок).

Встановлена автобусна зупинка по вул. Дружби.

За рахунок коштів зібраних мешканцями селища та допомогою небайдужих громадян було зроблено прибирання на кладовищах громади та висаджені квіти та дерева.

Працівниками КП «Грааль» було проведено заміну труб водопостачання по вулиця Павла Полуботка (93 Стрілецькій дивізії), Антіпіна, Івана Сірка (Островського, частково).

Працівниками КП «Грааль» проводиться ремонт по заміні каналізаційних труб по вул. Володимирській.

За кошти міського бюджету з фонду виконання депутатських повноважень були придбані та встановленні споруди для спортивного майданчика у смт. Костянтинівка.

За кошти міського бюджету з фонду виконання депутатських повноважень були придбані та встановленні споруди для дитячого майданчика у с. Бузьке.

Створено громадського формування з охорони громадського порядку  Костянтинівського старостинського округу Южноукраїнської міської територіальної громади «Буго-Гард».

Створений пункт Незламності у приміщенні старостату.

 

Читайте також