Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звертаємо Вашу увагу!
AA

Звертаємо Вашу увагу!

Відповідно до листа Управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації від 15.04.2019 № 01-04/189-04 та в реагування на лист Мінприроди України від 05.04.2019 № 697/0/05-12/2-19 до облдержадміністрації щодо необхідності забезпечення неухильного дотримання зазначених норм ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» доводимо до вашого відома інформацію про наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» проект документу державного планування як державного, так і місцевого та регіонального рівнів, звіт про СЕО та повідомлення про оприлюднення цих документів замовник подає (на паперових носіях та в електронному вигляді ) до Мінприроди та МОЗ.

Відповідно до ст. 16 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» замовник протягом 5 робочих днів з дня затвердження документа державного планування розміщує на своєму офіційному веб-сайті затверджений документ державного планування, заходи, передбачені для здійснення моніторингу наслідків виконання документу державного планування, довідки про консультації та про громадське обговорення  і письмово повідомляє про це Мінприроди.

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...