Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звернення з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана
AA

Звернення з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Шановні співвітчизники!

Сьогодні ми вшановуємо людей старшого покоління, які віддали рідній країні та своїм нащадкам кращі роки свого життя.

Уже три з половиною роки наш народ живе єдиним прагненням - відстояти власний вибір, відновити суверенітет України та мир. Спільними, без перебільшення, всенародними зусиллями ми створили нову боєздатну армію, зупинили ворожу навалу. На жаль, колосальне військове навантаження на бюджет та соціальну сферу спричинило падіння рівня життя громадян, зокрема переважної більшості пенсіонерів. У цій складній ситуації ми зробили усе можливе, щоб не лише зберегти мінімальні соціальні гарантії, а й збільшувати їх.

Водночас, попри негативні наслідки російської агресії, нам вдалося здійснити комплекс важливих реформ. Україна вийшла із рецесії, поступово зміцнює економіку, успішно повертається на міжнародний фінансовий ринок. Упевнений, що запровадження дієвих механізмів соціального захисту та проведення пенсійної реформи стануть запорукою підвищення рівня життя людей поважного віку.

Дорогі батьки й матері!

На вашу долю випали суворі випробування і ви сповна заслужили на належну державну турботу та шану від усього українського народу.

Висловлюю вам глибоку вдячність за науку перемагати, долати труднощі, зводити й оберігати свій дім. На вашому прикладі нині виховується та мужніє нове покоління будівничих і захисників України.

Бажаю миру, доброго здоров’я, сімейного затишку, поваги і любові на довгі та щасливі роки.

Петро ПОРОШЕНКО

Читайте також