Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Знай наших!
AA

Знай наших!

Всім шанувальникам спорту м. Южноукраїнська відомо, що зараз у м. Белграді (Сербія) проходять Всесвітні учнівські спортивні ігри з 15 видів спорту серед спортсменів віком від 13 до 15 років.

 Раніше ми повідомляли, що до складу збірної команди України, яка приймає участь у вищеназваних змаганнях, увійшли 3 вихованця відділу розвитку дитячого та юнацького спорту спортивного комплексу «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС!

Ми ради повідомити всім любителям спорту, що сьогодні наш земляк – Шульга Микита став срібним призером перших Всесвітніх учнівських ігор з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 52 кг!!!!

На шляху до своєї довгоочікуваної медалі, Микита з рахунком 9:0 переміг спортсмена з Сербії та з рахунком 8:0 виграв сутичку у борця з Хорватії!!!

Зустрітися в фіналі змагань жребій пав на досвідченого спортсмена з Киргизької  Республіки. І не дивлячись на те, що наш спортсмен поступився у цій сутичці, він додав до спортивної скарбнички учнівської збірної команди України медаль за 2 місце!!!!

Вітаємо Шульгу Микиту, його батьків, його тренерів - Карая Бутхузі та Чебанова Дениса - та загалом всю велику, дружню борцовську южноукраїнську сім`ю з цією перемогою!!!

Загалом учнівська збірна команда України з греко-римської боротьби просто проголомшила  своїм виступом всіх шанувальників цього виду спорту!!!

Виборовши 7 золотих та 3 срібні медалі з 10 можливих, наша команда впевнено посіла 1 загальнокомандне місце!!!!

Можливо на цей успіх наших юних борців надихнув нещодавній виступ на Оліміпіаді - 2020 наших прославлених борців греко-римського стилю – Жана Беленюка та Парвіза Насібова, але ясно одне, що у цьому виді спорту підростає молодь, яка через деякий час буде гідно представляти нашу державу на змаганнях найвищого рівню!!!

Р.S. Всесвітні учнівські спортивні ігри продовжуються, а ми з Вами продовжуємо вболівати ще за двох наших земляків – вихованців відділення спортивного орієнтування СК «Олімп» УСО Балог Владислава та Захарченко Олексія!

Трійка призерів вагової категорії до 52 кг

2 місце – Шульга Микита

Учнівська збірна команда України з греко-римської боротьби разом з тренерським штабом команди

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....