Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Змагання з сумо
AA

Змагання з сумо

2 лютого в м. Токіо (Японія) пройшов відкритий Чемпіонат Японії серед шкіл сумо «Х Кубок Хакухо», в якому прийняло участь близько двох тисяч учасників із 14 країн світу. Змагання проводились в залі національних єдиноборств  «Рьогоку», місткість якого приблизно дорівнює 13000 чоловік. За запрошенням великого Йокодзуна Хакухо (Білий фенікс) uk.wikipedia.org/wiki/Хакухо_Сьо  в цих змаганнях в складі збірної команди України прийняв участь Чугун Єгор, вихованець тренера – викладача комунального закладу "Южноукраїнська дитячо-спортивна школа" Тімашкова Юрія Миколайовича.  Вперше Єгору довелось змагатися на професійному дохьо (дохьо – майданчик  для боротьби сумо 34 – 60 см заввишки, який виробляють з глини і покривають зверху тонким шаром піску) де він зміг отримати три перемоги в особистих змаганнях та дві в командних. Змагання проводились за олімпійською системою до першої поразки. В четвертому колі жереб звів нашого спортсмена з майбутнім чемпіоном цієї вікової категорії в якій змагались понад 150 учасників.

Комунальний заклад «Южноукраїнська дитячо – юнацька спортивна школа» висловлює слова подяки головному тренеру Національної збірної команди України з сумо Коробко Любові Василівні, засновнику сумо в Україні Коробку Сергію Вікторовичу, представнику команди Коробко Костянтину Сергійовичу та організатору цих змагань великому Йокодзуно Хакухо, який особисто оплатив участь українських спортсменів в цьому турнірі.

Бажаємо Тімашкову Юрію Миколайовичу та його вихованцям і в подальшому гідно представляти свою державу на Європейському та Світовому рівні!

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....