Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Зі спортом по життю
AA

Зі спортом по життю

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Южноукраїнськ. 11 вересня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбувся захід до Дня фізичної культури і спорту «Зі спортом по життю». Присутні учні 6-А класу ЮЗШ №1 ім. Захисників Вітчизни дізнались про роботу спортивних гуртків та секцій нашого міста від запрошених гостей: тренерів-викладачів, майстрів спорту, спортсменів. Перед дітьми виступили: Гуценко Єлизавета - кандидат у майстри спорту, багаторазова переможниця Чемпіонатів України зі спортивного орієнтування; Президент Всесвітньої Федерації з джіссенкай карате, тренер, шихан (7-й дан) Олег Вітковський зі своєю ученицею Анною Філатовою; Балабанова Тетяна Миколаївна, президент осередку України в Миколаївській області, тренер І категорії зі спортивної аеробіки зі своїми вихованцями; тренер-викладач, діючий спортсмен, майстер спорту по греко-римській боротьбі - Денис Чебанов; Марія Ачкасова, членкиня Національної спілки художників України, а останні п’ять років ще й тренер з пілонного спорту, чия спортивна студія — водночас і єдина в Україні галерея, де на картини можна дивитись, лежачи на спортивних матах; директор КЗ ЮДЮСШ, тренер відділення дзюдо - Тімашкова Оксана Володимирівна.

Ми пишаємося нашими земляками, їх досягненнями, перемогами. Вони гідно зарекомендували себе в змаганнях на різних рівнях, здобули славу для себе та нашого міста як в області, так і за її межами.

Шановні спортсмени, тренери, фізкультурники! Напередодні свята прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня фізичної культури і спорту – свята здорових, цілеспрямованих людей! Ми, працівники музею, бажаємо усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....