Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Здобутки Южноукраїнської дитячо-юнацької спортивної школи
AA

Здобутки Южноукраїнської дитячо-юнацької спортивної школи

З 29 років існування Южноукраїнської дитячо-юнацької спортивної школи 25 років випало на непростий період становлення Незалежності держави.

Нині це комунальний заклад «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа», яка об’єднує дітей, захоплених дзюдо, сумо, плаванням, настільним тенісом, футболом та волейболом. Аналізуючи пройдений шлях, можна з впевненістю стверджувати, що мати у рідному місті спортивну школу – було рішенням депутатів, які з перспективою дивились у майбутнє.

Проявити свої здібності, ставити перед собою мету і боротися на шляху до неї, прославляти своє місто, область та країну – це та основна програма, через яку проходить чи не кожен вихованець спортивної школи. Але не кожному вистачає віри в себе та майстерності, волі та наполегливості. Над цими якостями і працюють тренери-викладачі.

25 років – це чверть століття! Як пісок у долонях просіяв час і дорослих, і дітей, залишаючи спогади про досягнення, які вписали в історію міста юні спортсмени. І якщо першу половину діяльності спортивної школи можна назвати «шляхом становлення», то другу її половину – періодом підйому  на вищу спортивну сходинку. Адже тільки за останні три роки:

 два тренери-викладачі отримали звання «Майстри спорту міжнародного класу» з боротьби сумо. Це Тімашков Юрій Юрійович та Романюк Роман Миколайович;

 вісім спортсменів отримали звання «Майстер спорту України». Ось вони: Тімашков Юрій Юрійович (дзюдо), Хлюстін Анатолій (сумо), Коваленко Андрій (сумо), Журба Владислав(сумо), Майстренко Дмитро (сумо), Адилханян Карина (сумо), Толстова Альона (сумо) та тренер-викладач Болотова Анна Петрівна (сумо).

Ранг спортивних змагань за участю вихованців нашої спортивної школи виріс з шостого до другого, а це не тільки  міські змагання та турніри, а і чемпіонати області, чемпіонати та Кубки України, чемпіонати Європи, Універсіади та міжнародні змагання. Судіть самі:

2013 рік -Чемпіонат Європи з сумо серед молоді та дорослих м.Варшава  (Польща)

Чемпіонат Европи з сумо серед юніорів,  кадетів, юнаків та молодших юнаків м.Луцьк

2014 рік - Чемпіонат Європи з сумо серед молоді та дорослих, 24-27.05.2014 м.Варшава (Польща)

Юнацький Чемпіонат Європи з сумо м.Ліда (Білорусь)

 2015 рік -  Європейський континентальний Чемпіонат з сумо  м.Шауляй (Литва)      

І Універсіада з боротьби сумо м.Київ

Офіційний Європейський Чемпіонат з сумо серед дітей, молодших юнаків та юнаків м.Раквере (Естонія).

Серед ігрових видів спорту, дитячий футбол вже п’ять років поспіль є достойним конкурентом у Чемпіонатах Миколаївської області (група «Північ»). Росте молоде покоління перспективних плавців та спортсменів у настільному тенісі.

Звичайно, існують проблеми, але  адміністрація та колектив Южноукраїнської дитячо-юнацької спортивної школи» шукає шляхи їх вирішення. Завдяки співпраці з управлінням молоді, спорту та культури, з небайдужими батьками та просто мешканцями міста з активною життєвою позицією можна йти до наступних спортивних перемог.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....