Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання робочої групи з питань увіковічнення пам’яті загиблих військовослужбовців Южноукраїнської міської територіальної громади
AA

Засідання робочої групи з питань увіковічнення пам’яті загиблих військовослужбовців Южноукраїнської міської територіальної громади

21 вересня в залі засідань виконавчого комітету відбулося чергове засідання робочої групи з питань увіковічнення пам’яті загиблих військовослужбовців Южноукраїнської міської територіальної громади під головуванням заступниці міського голови Марії Дроздової.

Крім членів робочої групи на засіданні були присутні: представниця від родин загиблих захисників – Катерина Садчук та місцева підприємиця - Тетяна Борисенко.

Основною метою зібрання робочої групи було обговорення пропозиції підприємиці щодо висадки магнолій у парку Шевченка. Присутні оглянули ландшафтний проєкт парку, щоб обрати найкраще місце для висадки, з урахуванням зручності та якості ґрунту. Адже важливо, щоб засаджені дерева прижилися.

Після тривалого обговорення було прийнято рішення виїхати до парку Шевченка спільно з спеціалістами КП «СКХ» для огляду місцевості і прийняття остаточного рішення щодо місця розташування магнолієвої алеї.

Крім того, на засідання було піднято питання щодо реконструкції та облагородження пам’ятних знаків загиблим у Другій світовій війні у Костянтинівському та Іванівському старостинських округах.

Також було надано доручення управлінню освіти ім. Б. Грінченка Южноукраїнської міської ради облаштувати місця з вшанування пам’яті загиблих, які являлись колишніми учнями навчальних закладів громади.

 

Читайте також

Апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Апаратна нарада під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка була проведена у четве...

Обговорили внесення змін до Положення про звання «Почесний громадянин Южноукраїнської міської територіальної громади»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У залі засідань Южноукраїнського виконавчого комітету було проведено робоче засідання щодо внесення...

Відбулася апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У понеділок, 31 липня, у залі виконавчого комітету відбулася апаратна нарада під головуванням секрет...

Під час апаратної наради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

30 травня, під керівництвом заступниці міського голови Марії Дроздової відбулася розширена апаратна...