Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання 37 сесії. Знову перерва…
AA

Засідання 37 сесії. Знову перерва…

Засідання 37 сесії 27 квітня, в якому було оголошено перерву, через вимогу  обранців з депутатської групи «АЕС і місто» про звіт заступників міського голови, продовжилося 11 травня.

Виявили бажання бути присутніми на засіданні волонтери, матері та дружини загиблих військових, поранені бійці, які прийшли з портретами загиблих захисників, жителів нашої громади, аби нагадати депутатам, що мета їх перебування у сесійній залі – це не задоволення власних амбіцій, а інтереси людей.

Присутність громадськості знизила градус напруги серед обранців народу і сесія розпочалась. Та головна ціль, яка переслідувалась рядом депутатів – звіт заступників міського голови все ж викликала чергові непорозуміння.

Незважаючи на палкий початок сесії, депутатами було прийнято ряд важливих рішень. Та чим ближче наближався час звітування заступників, тим більше залишалося пустих місць у залі.  Покинули засідання депутати від політичної партії «Сила людей» та всі, крім Анжели Савастру, з політичної групи «АЕС і місто».

Через брак голосів не було прийнятим рішення про затвердження робочого проєкту землеустрою щодо зняття та перенесення родючого шару ґрунту із земельної ділянки  для розширення міського кладовища, а значить роботи, які мали початись негайно затримаються на невизначений період.

Читайте також