Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ЗАПРОШУЮ ДО СПІВПРАЦІ
AA

ЗАПРОШУЮ ДО СПІВПРАЦІ

На сторінці «Влада пропонує – Южноукраїнськ» декілька днів тому в публікації "ЦИНІЗМ ЧИ ПОТРЕБИ ЛЮДЕЙ? ЩО ВИЩЕ?" я інформував мешканців, що є дві різниці – бути популістом і циніком, що нажаль є в нашому місті, чи реально робити потрібні справи просто виконуючи свою роботу!?

Одну з таких справ було запропоновано напередодні. Це доукомплектування Інфекційного відділення додатковими боксами, які можливо виготовити за сучасними технологіями робіт і змонтувати поряд з цим відділенням, як містечко «ІВ – 2» . 

Вдруге пояснюю, як швидко і недорого доукомплектувати Інфекційне відділення, майданчиком поряд з цим відділенням модульним містечком, принаймні в 10 – 20, а може і більше дуже потрібних ізольованих боксів. 

Надаю конкретну інформацію. Свою долю підйомне може прийняти бюджет міста, принаймні на певну кількість боксів на інвентар та меблі для вказаних боксів. Пропоную АЕС і будівельним фірмам не бути байдужими і приєднатись.

Тож ще раз дивимось пропозицію, вона не коштовна, швидко реалізується і має бути корисною. Адже краще це зробити саме в цей час, ніж спізнитись, бо пандемія, це не жарт. Питання підтримки ставиться перед депутатами міської ради. 

Є варіанти розгортання такого містечка поряд з інфекційним відділенням. Ці чи близькі до них по конструкції рішення, це те, що нам потрібно. І ще, наші лікарні мають бути лише для міста і АЕС в межах доцільності. Обставини нас зобов’язують звернутись до керівництва ОДА з такою пропозицією.      

    В. Пароконний міський голова. 

 

Блок контейнер под ключ

⦁    Установка до 5 дней​
⦁    Собственное производство на Украине, за счет этого лучшие цены
⦁    Долгосрочная эксплуатация и возможность дальнейшего технического обслуживания
⦁    Приемлемая цена (от 3200грн за 1м2). Стоимость модульных зданий в разы меньше, чем стоимость домов, выстроенных традиционно.

Санитарный модуль 15 м2, а може бути і єдина чи поділена споруда на багато секцій



 

Читайте також