Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Заходи присвячені Всесвітньому Дню охорони праці
AA

Заходи присвячені Всесвітньому Дню охорони праці

17 квітня 2019 року у залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради (далі – ДСП та ОЗ) під головуванням  заступника директора – начальника відділу праці департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Філонової Олени Миронівни проведений семінар-нарада «Перша долікарська допомога».

Запрошений на захід голова громадського формування по охороні громадського порядку міста Южноукраїнська Дикусар Андрій Сергійович ознайомив присутніх з принципами надання першої долікарської допомоги та в доступній формі провів практичне заняття щодо проведення зовнішнього масажу серця та штучного дихання, а також ознайомив з допомогою яку необхідно надати людині з ознаками непритомності.

Представниками Миколаївської обласної організації товариства Червоного Хреста України: волонтером-тренером по наданню долікарської допомоги: Скороходом Андрієм Олеговичем та тренером – інструктором - Галицьким Костянтином Івановичем проведено навчання по наданню долікарської допомоги немовлятам та у випадку обмеження вільного дихання людини внаслідок потрапляння до дихальних шляхів стороннього предмету.

По закінченню семінару відбулася виставка – презентація спецодягу та спецвзуття, яку провели представники ВП ЮУ АЕС: інженер з охорони праці цеху ТАІ – Костюченко Михайло Олегович та інженер з охорони праці електроцеху – Сацун Надія Володимирівна. Під час презентації були представлені сучасні зразки спецодягу, спецвзуття та засобів захисту.

У заходах прийняли участь провідні спеціалісти з питань охорони праці підприємств та установ міста Южноукраїнська, а також учні  ДНЗ «Южноукраїнський професійний ліцей».





 

Читайте також

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...

Відшкодування витрат на виготовлення та встановлення пам’ятника на могилі ветеранів війни, які захищали незалежність,  суверенітет і територіальну цілісність України

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує. Рішенням виконавч...