Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнські танцюристи вибороли путівки на Чемпіонати Європи та Світу
AA

Южноукраїнські танцюристи вибороли путівки на Чемпіонати Європи та Світу

Пара танцюристів клубу «Натхнення», який працює на базі Палацу культури «Енергетик» ВП ЮУАЕС, Дмитро Чорній та Валерія Лозінська в категорії Молодь представлятимуть нашу країну на Чемпіонаті Європи з європейської програми. Змагання відбудуться в Словаччині 6 червня.

Інша пара вихованців «Натхнення» - Владислав Шклярський і Карина Абдулліна – представлять Україну на Чемпіонаті Світу серед Юніорів2 з латиноамериканської програми.

Таке право танцюристи з міста-супутника ЮУАЕС вибороли на змаганнях за Національний Кубок України з танцювального спорту, які пройшли 1-2 лютого в Києві. Звання найкращих учасники виборювали в двох програмах - європейській і латиноамериканській.

Танцювальні пари клубу спортивного танцю «Натхнення» з Южноукраїнська (керівник тренер вищої категорії Людмила Самчинська) були представлені в кожній віковій категорії. Усі вони гідно дійшли до фіналу змагань, здобувши у підсумку 2 перших, 4 других, 3 третіх, 1 четверте, 5 п’ятих і 1 шосте місця. За кількістю призових і фінальних місць це найбільше досягнення за останні роки.

За результатами Кубку України 2020 клуб «Натхнення» став одним з найкращих у нашій країні.

 

 

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...