Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнські рятувальники посіли І місце на IV Міжнародних мальтійських маневрах 2018
AA

Южноукраїнські рятувальники посіли І місце на IV Міжнародних мальтійських маневрах 2018

Команда з Южноукраїнська (12 осіб, з них 8 працівників ВП ЮУАЕС) виборола І місце та здобула Відзнаку за краще виконання найскладнішого завдання на Міжнародних мальтійських маневрах волонтерів-рятувальників. Змагання проходили з 30 серпня по 2 вересня  в Івано-Франківську. У  них взяли участь 23 команди (близько 100 осіб) з Польщі та України (Івано-Франківськ, Львів, Маріуполь, Запоріжжя, Фастів, Рівне, Кам’янець-Подільський, Кам’янське та Южноукраїнськ).

Знання та навички з надання кваліфікованої першої допомоги потерпілим у різних життєвих ситуаціях в умовах максимально наближених до реальних (локації з імітованими нещасними випадками), які продемонстрували мальтійці з міста-супутника ЮУАЕС, було визнано найкращими. 

«На маневри поїхали дванадцять членів нашої команди. Вісім з них закінчили навчання цього року та не мали досвіду участі в подібних змаганнях. Це слід було врахувати, і ми це врахували. Два місяці тренувань, постійний пошук найоптимальніших алгоритмів взаємодії в команді, дали свої результати - ми вибороли перше місце. Крім того отримали кубок за краще виконання найскладнішого завдання. Хочу зазначити, що не лише тренування нам допомогли. Неймовірно легка атмосфера в нашій команді, постійна готовність прийти на поміч один одному та високий командний дух дозволили показати все, на що ми здатні.  Ми нарешті змогли втілити наш девіз – рівні серед кращих, кращі серед рівних! Тепер на нас чекають більш складні змагання в Польщі, куди з України запрошено три четвірки. Одна з них - з нашого міста, від нашого підприємства», - прокоментував підсумки маневрів лідер южноукраїнських рятувальників Андрій Дікусар.





 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...