Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнські енергетики здійснили мрії дітей
AA

Южноукраїнські енергетики здійснили мрії дітей

Напередодні новорічних свят працівники Южно-Українського енергокомплексу втілили у життя мрії 38 підопічних комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» (КЗ ЦСПРД).

«Здійсни мрію», «Напиши листа Діду Морозу», «Подаруй мрію» - як тільки не називають цей благодійний проєкт. Але ж справа не у назві, а у тому, для кого і чого 5 років тому його започаткували южноукраїнські атомники. Ця акція для підопічних Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, а також Рацинської і Березківської шкіл-інтернатів, які з різних життєвих обставин залишись без батьківської любові та уваги. Вони, як ніхто інший, потребують підтримки та віри у дива у передноворічний час. Напередодні свят діти пишуть листівки і розповідають про свої бажання, а небайдужі працівники Южно-Української АЕС допомогають фінансово втілити ці мрії у життя.

«Акція «Здійсни мрію» досить давно проводиться на нашому підприємстві, але кількість охочих долучитися до неї і допомогти дітям, які опинились у складних життєвих обставинах, тільки зростає. Надзвичайно приємно дивитися в щасливі очі дітей. Вони сяють тією ж радістю, як колись у кожного з нас, коли заглядав під ялинку і знаходим там подарунок від Дідуся Мороза», - зазначив голова профспілки ЮУАЕС Сергій Снітков.

Цього разу під час благодійної акції вдалося зібрати майже вдвічі більше, ніж минулого року - понад 50 000 гривень. На подарунки дітям з місцевого Центру соціально-психологічної реабілітації витратили майже 20 000 гривень, а решту розподілили між Рацинською та Березківською школами-інтернатами.

Святкове дійство відбулося у Палаці культури «Енергетик». Для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації влаштували розважальну програму за участі улюблених мультяшних та казкових героїв, а також солодкий стіл. «Дякуємо за щирість та небайдужість усім працівникам Южно-Українського енергокомплексу. Заради тих емоцій, що ми побачили сьогодні на обличчях дітей, варто жити. Я впевнена, що ці щасливі миті закарбуються у їхніх серцях і будуть допомагати у складні хвилини», - підкреслила директорка Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Ярослава Мельник.

Насамкінець залишили найцікавіше - вручення подарунків. Цього року їх 38 - саме стільки підопічних у закладі. Дарували м’які іграшки, ляльки, машинки та літаки на пульті керування, косметику, навушники та інше, про що мріяли діти. Хоч южноукраїнські атомники і не чарівники, вони намагаються засвітити в очах дітей щастя. Дарують не тільки радість, але й надію на те, що все у житті буде добре.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...