Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнська територіальна громада готова надати тимчасовий прихисток внутрішньо переміщеним особам
AA

Южноукраїнська територіальна громада готова надати тимчасовий прихисток внутрішньо переміщеним особам

З метою перевірки готовності до централізованого влаштування жителів Херсонської області, яких вимушено евакуюють з населених пунктів через затоплення, 07.06.2023 соціальні служби міста здійснили перевірку приміщень, де розташовані місця тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Враховуючи, що дитячий садочок міста, який з лютого 2022 року був облаштований під прихисток для ВПО, на сьогоднішній день працює за призначенням, начальником управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвірою ГЕХАД булинадані пропозиції щодо можливих додаткових місць розміщення для проживання внутрішньо переміщених осіб в нашій громаді.

Користуючись нагодою, Южноукраїнська міська територіальна громада  висловлює щиру подяку освітній грантовій програмі підтримки жіночих гуманітарних ініціатив «СИЛА ЖІНОК» та громадській організації «Інститут партнерства та сталого розвитку» за фінансову підтримку ініціативи заступника міського голови Марії ДРОЗДОВОЇ щодо облаштування меблями (ліжка, тумбочки, шафи, стіл, вішалки) Прихистку для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб у нашій громаді та  ГО «ДІЙ-Краматорськ», завдяки якій було реалізовано мікропроект комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» щодо облаштування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб побутовою технікою. ГО «ДІЙ-Краматорськ» територіальному центру було надано холодильник, пральну машину, мікрохвильову піч, електричний чайник, праску та дві настільні електричні плити. Бажаємо натхнення у такій важливій праці! Нехай авторитет нашої України міцнішає в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

Також звертаємося до мешканців нашої громади, якщо ви маєте змогу надати тимчасовий прихисток та розмістити жителів Херсонської області, яких вимушено евакуюють з населених пунктів через затоплення, надсилайте інформацію або контакти в будь-якому месенджері на гарячу лінію виконкому - 068 009 5456

Разом до Перемоги!

 

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...