Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Український енергокомплекс вкотре приймав гостей: на екскурсії побували представники Первомайського району
AA

Южно-Український енергокомплекс вкотре приймав гостей: на екскурсії побували представники Первомайського району

Южно-Український енергокомплекс продовжує приймати гостей. 17 січня на майданчиках Южно-Української АЕС і Ташлицької ГАЕС, повномасштабному тренажері блочного щита управління атомної станції та в інформцентрі підприємства побувала група екскурсантів з Первомайського району. До її складу входили представники громадської організації Первомайського району «Ніхто, крім нас», учасники бойових дій на Сході України, батьки загиблих воїнів, волонтери та учні Степківської школи.

«У рамках патріотичного виховання учнів ми вирішили, що потрібно розповісти дітям про наш край, його багатства, промисловий потенціал, зокрема, про Южно-Український енергокомплекс, - розповідає про цілі візиту секретар ГО «Ніхто, крім нас» Лариса Позняк. - Спільна поїздка підростаючого покоління та воїнів, які беруть участь у бойових діях за збереження територіальної цілісності України, на атомну станцію організовано вперше. Так би мовити, ми сьогодні приїхали на розвідку. І залишилися задоволеними побаченим і почутим. А ще тим, наскільки персонал енергокомплексу відкритий для спілкування. Крім того, що підчас екскурсії ми дізналися про користь атомного підприємства, бійці попутно розповіли дітям про цінність дружби, про любов до рідного краю. У результаті виходить усе дивовижно. Та й самим воїнам потрібна така реабілітація, тому надалі ми постараємося привезти на Южно-Українську АЕС більше дітей і учасників бойових дій. Адже ми робимо що? Перемогу!»

 

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...