Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южно-Український енергокомплекс готується до роботи в осінньо-зимовий період
AA

Южно-Український енергокомплекс готується до роботи в осінньо-зимовий період

У ВП «Южно-Українська АЕС» триває підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр. Відповідно до наказу генерального директора, на підприємстві розроблено комплекс організаційно-технічних заходів, які дозволять забезпечити надійну та безаварійну роботу енергокомплексу в період несення зимового навантаження.

Традиційно, готуватись до осінньо-зимового періоду на підприємстві почали ще з весни. Цього року за відведений період належить виконати 72 заходи на загальну суму 1 млн 280 тис. грн. «Нині все йде за планом, відхилень від графіка немає. Вже повністю виконано 14 робіт на загальну суму 296 тисяч 707 гривень, - розповів заступник начальника виробничо-технічної служби Сергій Харічев. - Що стосується окремих напрямківнаприклад, таких як ремонт покрівлі будівель та споруд, то за планом ми маємо відновити 520 квадратних метрів. На сьогодні зроблено 184 квадратних метри. Це 35,4%. Засклення за планом складає 102 квадратних метри, з них виконано 20 - 19,6%. Зазвичай, переважна частина робіт реалізується у вересні. Так буде і нинішнього року».

Комплекс робіт об’єднує декілька напрямків. Це - заходи з пожежної безпеки, організаційно-технічні, з підготовки систем опалення, водозабезпечення, вентиляції та освітлення. До роботи в холодну пору року також налаштовують технологічне обладнання, трубопроводи і арматуру, перевіряють будівлі та споруди.

Хід виконання робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду регулярно контролюється центральною комісією, яку очолює головний інженер ЮУАЕС Микола Феофентов. Підсумують готовність Южно-Українського енергокомплексу до несення зимового навантаження фахівці НАЕК «Енергоатом». Вони інспектуватимуть усі атомні станції вже у жовтні поточного року.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...