Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Якість послуг - якість професійного рівня!
AA

Якість послуг - якість професійного рівня!

Надання послуг і ресурсів, що сприяють відновленню особи після наслідків різних психотравмуючих подій, відновлення самооцінки, самовизначення для побудови якісного самостійного життя – це те, що ми робимо - це – наша суперсила.

Команда фахівців Южноукраїнського міського центру соціальних служб  постійно прагне до професійного зростання, тому активно залучається до різних проектів, у тому числі і міжнародних. З цією метою практичний психолог ІІ категорії Лідія Лемещук зарахована до участі у навчанні фахівців Миколаївської області  за проєктом «Покращення доступу до системи охорони здоров'я і поліпшення якості медичної та соціальної допомоги в області психічного здоров'я» .

Проєкт розрахований на період  з 1 вересня 2021 р. по 31 грудня 2023 р. Його реалізація стала можлива за фінансової та гуманітарної підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Карітас Варшавсько-Празької єпархії. Основна увага проєкту приділятиметься травмо-та психотерапії в ситуаціях загрози скоєння суїциду, домашнього насильства, втрати близької людини, сімейним конфліктам, кризам, пов’язаними з втратою здоров’я.

Навчання з кризової інтервенції відбувалось з 18 по 24 жовтня 2021р. в Республіці Польща. Під час навчання було надано  багато корисної інформації, а саме: розбір складових методу дебрифінгу; характеристика явища домашнього насильства; професійна підтримка при переживанні втрати близької людини і майстерний зворотній зв'язок від тренерів на дії, коментарі, презентації   учасників.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб щиро вдячний ГО "Асоціації професійного розвитку психологів і психотерапевтів в Україні" на чолі з головою правління Русланою Мороз за надзвичайну можливість бути частиною команди чудових, досвідчених спеціалістів з різних сфер нашого регіону, за отримання міжнародного досвіду, за нові знайомства та партнерство на роки вперед!

Із великим задоволенням та великою відповідальністю ми готові робити найголовніше – надавати соціальну підтримку мешканцям нашої громади.

 

 

Читайте також

Головна цінність

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

16 квітня фахівець із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб Ольга ...

Відповідальне батьківство

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

11 квітня 2024 року було проведено 4 заняття «Як стабілізувати себе?», під час яког...

Здоровий спосіб життя

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Южноукраїнський міський центр соціальних служб протягом року проводить  інформаційно-просвітниц...

Виїзд мобільної бригади

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

10 квітня в реагування на повідомлення відділення поліції №3 Вознесенського РУП ГУ НП в Миколаївські...

Шановні мешканці громади!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Упродовж 2024 року Миколаївським обласним центром соціальних служб заплановане проведення навчання з...

Упродовж І кварталу 2024 року здійснено 56 відвідувань сімей, в яких зафіксовано випадки домашнього насильства

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

В реагування на повідомлення мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги особам, які постраж...