Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | World Cleanup Day
AA

World Cleanup Day

З метою поліпшення екологічної ситуації України, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World», за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій та об’єднань, соціально відповідального бізнесу проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

Міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» проходила 18 вересня 2021 року у більшості регіонів України та в 180 країнах світу з дотриманням карантинних норм та обмежень. Але, у зв’язку із погіршенням погодних умов у цей день, в частині регіонів терміни проходження акції були подовжені.

Наше місто також приєднається до World Cleanup Day. На нараді, проведеній тимчасовою комісією з питань поводження з безхазяйними відходами в межах Южноукраїнської міської територіальної громади за участі заступника міського голови Горностая С.Г. та представників громадської організації «Зелене майбутнє ТГ», було визначено місце проведення зазначеної акції, а саме: територія, прилегла до гаражних кооперативів.

Запрошуємо всіх небайдужих та активних мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади долучитися до акції «World Cleanup Day», яка розпочнеться 02.10.2021 о 10.00 від інфекційного відділення по вулиці Набережній Енергетиків в місті Южноукраїнську.

Чекаємо на вас та сподіваємося на значні результати !

Телефони для довідок: відділ екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин - (05136) 5-51-71, (05136) 5-51-90.

Представник ГО «Зелене майбутнє ТГ»  Кондаков Костянтин – (068) 341-88-83.

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...