Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Всеукраїнський Тиждень дитячого читання – 2023
AA

Всеукраїнський Тиждень дитячого читання – 2023

У КЗ «Міська бібліотека для дітей» завершився Всеукраїнський Тиждень дитячого читання, який проходив із 23 до 30 березня цього року.

Тиждень проходив під гаслом «Читайте з нами українське». Протягом Тижня юні користувачі познайомилися з цьогорічними книгами – ювілярами молодшого та старшого відділів.

У читацькій зала мали змогу переглянути відео про цікаві факти із життя українських письменників. Цікаво пройшла екскурсія для здобувачів освіти 2 – Г класу ліцею №4. Вони мали змогу голосно прочитати уривки із улюблених українських творів, познайомитися із бібліотекою та її правилами. Користувачі старшого відділу насолодилися віртуальною літературною мандрівкою, а саме книжковою виставкою «У книжок немає канікул»

. Тут діти знайшли книги на будь який смак та уподобання. Проводячи Тиждень дитячого читання, бібліотечні працівники виховували у юних користувачів через художнє слово почуття любові до рідної країни, до рідної мови до народних звичаїв та традицій. Якщо дитина читає, то Україна процвітає!

 

 

Читайте також