Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Всесвітній тиждень грудного вигодовування в Южноукраїнській міській лікарні
AA

Всесвітній тиждень грудного вигодовування в Южноукраїнській міській лікарні

Щорічно першого серпня в Україні починаються заходи Всесвітнього тижня грудного вигодовування.

01.08.2018 р. фахівці КЗ ЮМЛ разом з педіатрами ЮУ МЦПМСД активно долучилися до проведення заходів Всесвітнього тижня грудного вигодовування. Організовано виступи та бесіди, круглий стіл за темами «Грудне вигодування – здоровий початок життя», «Грудне вигодовування – ключ до сталого розвитку». В відділеннях лікарні активно використовують інформаційні матеріали з підтримки грудного вигодування та Всесвітнього тижня грудного вигодування 2018. В міську газету «Контакт» направлено статтю «Грудне молоко є найкращою природною їжею для дитини», в рамках Всесвітнього тижня грудного вигодування про проведену роботу надано інформацію на сайті КЗЮМЛ, Южноукраїнської міської ради, УОЗ МОДА.

Лікарі та батьки бажають захистити малюків і дати їм тільки найкраще. Саме тому так важливо грудне вигодовування. З молоком матері немовля отримує унікальні поживні речовини, вітаміни, а також антитіла проти багатьох інфекційних хвороб.

Грудне вигодовування забезпечують відчуття безпеки і комфорт малюків. Дитина зростає здоровою, а мама зберігає внутрішній спокій.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...