Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Все, що потрібно – у магазині «Кобзар»
AA

Все, що потрібно – у магазині «Кобзар»

Існує твердження, що інтернет заміняє книгу. Та хіба можуть електронні ресурси порівнювати з паперовими виданнями, неповторним ароматом друкарської фарби і свіжих листів. Протягом багатьох років комунальне книготорговельне підприємство "Кобзар" Южноукраїнської міської ради доводить нам, що книги – це невід’ємна частина інтелектуального розвитку людини, її світогляду, обізнаності, що чітко проявляється у подальшому спілкуванні.

Магазин «Кобзар» являється платником ПДВ, в штаті працює четверо робітників на чолі з директоркою Іриною Бережною, постійно розширює асортимент, враховуючи потреби населення.

В магазині можна знайти не тільки книги, серед яких, до речі, енциклопедії, казки, історії, розмальовки, прописи для найменших клієнтів, шкільна та художня література, книги сучасних письменників різних жанрів.

Різноманіття товару приємно дивує. На полицях магазину: іграшки, настільні та розвиваючи ігри, сумки та гаманці, кошики, органайзери, миючі засоби і навіть комп’ютерні крісла, сувеніри та багато інших дрібничок.

Чимало новинок шкільної тематики: рюкзаки, сумки для зберігання спортивного одягу, пенали, канцелярія, тощо.

 «Кобзар» на постійній основі співпрацює з багатьма підприємствами громади, і пересічні громадяни радо заходять в затишний магазин, знаючі, що тут є все необхідне і для дому, і для душі.

 

Читайте також