Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Волонтери отримали подяки та медалі
AA

Волонтери отримали подяки та медалі

Міський голова Валерій Онуфрієнко та воєнний комендант Олег Худолій зібрали минулого тижня в кафе “Молодіжне” Палацу Культури “Енергетик” найбільш активних волонтерів міста для того, щоб подякувати їм за невтомну працю та вагомий внесок у наближення перемоги України. У своїй вітальній промові міський голова зізнався: на початку війни через повільну ходу бюрократичної машини та певні труднощі у роботі з бюджетними коштами без волонтерів було б дуже складно забезпечити територіальну оборону та Збройні сили всім необхідним. Тому він дуже вдячний всім мешканцям громади, що об’єдналися та безкорисливо стали надійним тилом для захисників нашої громади та воїнів ЗСУ.

Присутнім волонтерам, а їх було більше тридцяти, Валерій Онуфрієнко та Олег Худолій урочисто вручили подяки від попереднього воєнного коменданта Южноукраїнської МТГ Миколи Павлішена та подяки від воєнного комендатна Олега Худолія та міського голови Валерія Онуфрієнка. Повною несподіванкою для присутніх було вручення двох видів медалей за волонтерську діяльність - “З Україною в серці” за безкорисливе служіння Батьківщині та “За гідність та патріотизм”. Дехто з отримувачів нагород не зміг стримати сльози. Багато хто з присутніх казав: “Це нагорода не лише моя, а цілої команди, що кожного дня сприяє наближенню перемоги”.

 

Читайте також

2 квітня виповнюється 37 років від дня присвоєння новозбудованому населеному пункту ЮУ АЕС найменування "Южноукраїнськ"

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Навесні 1975 року на майданчик майбутнього Южноукраїнського енергокомплексу прибули перші бригад...

Дорогі жінки!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені чоловічої половини нашої громади щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Серед...

Сьогодні виповнюється 45 років з дня відкриття КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», яка відкрила свої двері 2 лютого 1979 року під назвою «Медико-санітарна частина №137»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні виповнюється 45 років з Дня відкриття КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна ліка...

День Соборності України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

22 січня 1919 року на площі перед Київською Софією відбулась омріяна українськими патріотами подія:...