Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Візит міського голови до гуртожитку № 4
AA

Візит міського голови до гуртожитку № 4

Під час зустрічі міського голови та його заступників з мешканцями першого мікрорайону пролунало питання про занедбаний стан четвертого гуртожитку за адресою вул. Миру, 11. Валерій Онуфрієнко цього тижня навідався до його жителів.

Скарг було чимало: вчасно не замінюються лампи денного світла, несправні конфорки електричних плит, незадовільний стан сантехнічного обладнання, що, до того ж, призводить до пошкодження стін та стель нижчих поверхів, у кімнатах першого поверху через труби у підвалі, що течуть, з'являється цвіль, тощо.

Деякі проблеми були вирішені одразу електриком та начальником електро-ліфтового цеху КП ЖЕО, які прибули до гуртожитку разом із в.о. директора цього підприємства Олександром Салагором: у коридорах стало світло. Але, як зауважила майстер, мешканці не надсилають заявки на заміну ламп, тож про відсутність освітлення вона дізналась лише після візиту міського голови до гуртожитку. Інші дрібні недоліки вже усуваються, а з приводу косметичного ремонту приміщень загального користування, Валерій Онуфрієнко промовив: “У багатьох, хто тут проживає, великі борги за комунальну плату. У деяких це більше чотирьох-пяти тисяч гривень. Загальна сума боргу більше 54 тисяч гривень. Потрібно розрахуватись, тоді КП ЖЕО зможе за ті кошти, що надійдуть, привести приміщення до ладу”. Також міський голова зауважив про необхідність дбайливого ставлення до спільного майна, яке є в наявності.

 

Читайте також