Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Військове правопорушення – самовільне залишення військової частини
AA

Військове правопорушення – самовільне залишення військової частини

На жаль, попри свідоме та чесне виконанням обов’язків військової служби абсолютною більшістю військовослужбовців, у Збройних Силах України мають місце випадки самовільного залишення військових частин чи місць служба.

Військове правопорушення – самовільне залишення військової частини або місця служби (стаття 407 Кримінального кодексу України) становить закінчений склад злочину з моменту залишення військової частини і триває протягом усього періоду, поки особа не буде затримана або не заявиться із зізнанням.

Южноукраїнський міський військовий комісаріат звертається до усіх військовослужбовців, які самовільно залишили військову частину, з пропозицією зробити перший крок для повернення до повноцінного життя і припинення ЗЛОЧИННИХ ДІЙ.

Вам необхідно повернутися до своєї військової частини чи звернутися до військового комісаріату за місцем проживання, або прибути до найближчого органу Військової служби правопорядку, де зробити зізнання та надати первинне пояснення щодо причин самовільного залишення військової частини.

Також закликаємо членів родин та громадських активістів допомогти своїм близьким людям виправити свою, можливо, найбільшу помилку у житті та перестати критися та боязливо опускати очі перед присутніми, відновити своє чесне ім’я та впорядкувати свій життєвий шлях.

 

Читайте також

ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3044 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ

Військова частина 3044 Національної гвардії України з охорони ВП «Южно-Українська АЕС»

Військова частина 3044 Національної гвардії України з охорони ВП «Южно-Українська АЕС» п...

Трагічна звістка

Южноукраїнський міський військовий комісаріат

21 липня 2020 року до Южноукраїнського МВК надійшла трагічна звістка. У зоні проведення операції об&...

Відбувся брифінг

Южноукраїнський міський військовий комісаріат

Так як 05.05.2020 року розпочався весняний призов на строкову військову службу, тому 05.06.2020 року...