Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вивчитись на лікаря за кошти громади
AA

Вивчитись на лікаря за кошти громади

Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя і неймовірно важка робота. Але разом з тим – це можливість відчути себе задоволеним і щасливим – від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії!
Своєю щоденною працею кожен лікар дбає про найдорожче – здоров’я та життя наших громадян. У кожного пацієнта лікар вкладає свої знання, досвід, набутий роками, а також – часточку своєї душі.

Якщо ви бажаєте оволодіти лікарською справою та поповнити лави працівників медичної галузі в рідній Южноукраїнській міській територіальній громаді, то у вас э можливість навчатись у вищому навчальному закладі за її кошти. В Южноукраїнській міській територіальній громаді діє комплексна програма «Охорони здоров’я», яка  передбачає сплату за навчання випускників місцевих шкіл (які мають місцеву реєстрацію), з подальшим працевлаштуванням та відпрацюванням майбутніх спеціалістів-лікарів  в лікарні міста.

На сьогоднішній день один колишній студент, навчання якого оплачувалось з місцевої скарбниці, сьогодні вже практикує терапевтом в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».

За умовами контракту, після закінчення вузу колишні студенти зобов’язані відпрацювати в місцевому комунальному закладі охорони здоров’я не менше п’яти років.

Додаткову інформацію щодо навчання в медичних вузах України за кошти Южноукраїнської міської територіальної громади можна отримати в Управлінні охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради. Телефони для довідок: 4-63-87, 4-63-88.

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...