Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Виховний захід до Дня охорони праці «Захищене і здорове покоління»
AA

Виховний захід до Дня охорони праці «Захищене і здорове покоління»

18 квітня 2018 року комунальним закладом «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» спільно з міським відділенням Управлінням виконавчої дирекції Фонду Соціального Страхування України в Миколаївській області проведено виховний захід до Дня охорони праці «Захищене і здорове покоління» з учнями груп початкової підготовки відділення дзюдо.

Страховий експерт з ОП Южноукраїнського відділення ФСС Божко Олена Олександрівна розповіла дітям, що міжнародна організація праці (МОП) оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню травматизму та щорічної смертності на робочому місці.

Інструктор - методист КЗ ЮДЮСШ Деменко А.В. провела з вихованцями бесіду «Які надзвичайні ситуації можуть виникнути в дитячо - юнацькій спортивній школі під час навчально - тренувальних занять і змагань та гру - вікторину, яка складалася з трьох етапів:

І - «Що потрібно знати про пожежу»

ІІ - «Електробезпека»

ІІІ - «Надання першої допомоги при нещасних випадках»

Тренер - викладач КЗ ЮДЮСШ Тімашков Ю.Ю. зосередив увагу учнів на тому, що в традиціях відділення дзюдо КЗ ЮДЮСШ прерогативою завжди була й залишається фахова підготовка  висококваліфікованих спортсменів та провів спортивні естафети.

Медична сестра закладу Березіна Т.В. продемонструвала вміст медичної аптечки, розповіла як користуватися джгутом, бинтом, ватою,індивідуальним перев’язувальним пакетом та іншим.

Всі молодші вихованці відділення дзюдо активно приймали участь в вікторині та естафетах, але все ж визначено п’ятірку кращих. Це - Колєснік Дмитро, Співак Діана, Щербик Катерина, Зубов Георгій, Кравцов Костянтин. Учні нагороджені призами та грамотами від КЗ ЮДЮСШ.

Проведення таких заходів навчають дітей відповідально ставитися до збереження життя і здоров’я особистого та людей, які знаходяться поруч, не зупинятися на досягнутому і мати плани на майбутнє.

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....