Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вихідними днями на водних об’єктах Миколаївщини виявлено тіла 4 загиблих громадян
AA

Вихідними днями на водних об’єктах Миколаївщини виявлено тіла 4 загиблих громадян

І знову вихідні завершились  загибеллю людей на водних об’єктах області. Водяна стихія позбавила життя одразу чотирьох громадян.
Ввечері, 4 липня, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що під час купання в Бузькому лимані на території мікрорайону Намив у м. Миколаєві зникла жінка 1995 р.н. Для пошукових робіт залучалось аварійно-рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, водолазне відділення 10 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України. Тіло загиблої виявлено наступного дня співробітниками 10 взводу ДВРГЗ.

Вночі, 5 липня, надзвичайна подія трапилась також в акваторії Бузького лиману в районі пляжу “Нафтобаза” в Інгульському районі м. Миколаєва. Тут, під час купання близько першої години ночі, зник безвісти чоловік 1966 р.н. Для пошукових робіт залучалось аварійно-рятувальне відділення АРЧ АРЗ СП, чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та 10 взвод ДВРГЗ. Тіло загиблого виявлено вдень на відстані 30 м від берега охоронцем човникової станції та надалі вилучено з води водолазами АРЗ СП.

Наступний смертельний випадок зафіксовано на р. Південний Буг на вул. Очаківській мкр Варварівка м Миколаєва. Місцевий мешканець на відстані 20 м від берега помітив бездиханне тіло чоловіка. Відділенням 19 державної пожежно-рятувальної частини транспортовано тіло загиблого 1987 р.н. без ознак насильницької смерті на сушу.

На вул Мельничній у м Нова Одеса у районі міського пляжу на р Південний Буг на відстані 70 м від берегу матрос-рятувальник у воді помітив тіло громадянина без ознак насильницької смерті. Загиблого 1996 р.н. на берег доставлено рятувальниками 21 ДПРЧ.

Обставини подій з’ясовували співробітники правоохоронних органів.

Шановні громадяни, виходячи на воду у спекотну погоду, завчасно подумайте про можливі наслідки. Перед зануренням не вживайте спиртних напоїв, адже вони підсилюють ризик утоплення. Будьте обережні, не запливайте за буї та відпочивайте лише на санкціонованих пляжах. Пильнуйте своїх дітей та постійно пояснюйте їм про небезпеку, які приховує у собі вода!

https://mk.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/24714.html?fbclid=IwAR0tSqA2uNtZkNLNrRhO7R7feyCR7OktN9tNGbi-C8uptHdHqn9qheB75Xs

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...