Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відділ взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО інформує
AA

Відділ взаємодії з правоохоронними органами УНС ВПО інформує

14 січня 2019 старші інспектори відділу взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради спільно із дільничними офіцерами поліції Южноукраїнського відділення Первомайського відділу ГУ НП в Миколаївській області провели профілактичний рейд, в ході якого спілкувались з мешканцями міста про наявні проблемні питання щодо правопорядку в місті, надавали інформаційні буклети «Як протидіяти домашньому насильству?», роз’яснювали відповідальності за скоєння насилля в родині, інформували про надання допомоги з боку поліції та інших служб міста в разі скоєння насильства відносно особи або членів ії родини.

Крім того, інспектори відділу взаємодії роздали мешканцям міста Южноукраїнська візитки, які містять інформацію про дільничних офіцерів поліції, що обслуговують мікрорайони міста, місце розташування громадського пункту охорони правопорядку, графік прийому та контактні телефони, за якими потрібно звертатись в разі необхідності та повідомити будь-яку інформацію або отримати консультацію.

Для покращення роботи з населенням дільничні офіцери поліції здійснюють прийом громадян щоденно з 09:00 до 18:00 у приміщенні Южноукраїнського відділення поліції за адресою м. Южноукраїнськ, вул.Спортивна, 3 (т. 5-44-00, 0675126271).

Після 18:00 год. щоденно чергує дільничний офіцер поліції, який також під час чергування може приймати громадян.

Звертаємо Вашу увагу, що кожний другий та четвертий понеділок місяця з 13.00 до 16.00 начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Васильковська Юлія Володимирівна, проводить особистий прийом громадян.

За номером телефону 5-65-28, Ви можете повідомити будь-яку відому Вам інформацію щодо вчинення насилля в родині, в тому числі відносно неповнолітніх осіб, незаконного функціонування гральних закладів в місті Южноукраїнську, про будь-які інші факти порушення громадського порядку тощо.

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...