Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся тренінг по написанню грантових заявок
AA

Відбувся тренінг по написанню грантових заявок

З метою навчання та набуття досвіду у підготовці грантових заявок для участі у конкурсах, 25 липня 2018 року в сесійній залі Южноукраїнської міської ради проведено тренінг по написанню грантових заявок з головою правління громадської організації «Агентство економічного розвитку» (м.Вознесенськ) Аверковим С.В. У тренінгу взяли участь представники виконавчих органів Южноукраїнської міської ради та комунальних закладів міста, які будуть відповідальні за надання інформації для написання грантової заявки у конкретному напрямку,  а також, представники громадської організації міста Южноукраїнська.

Під час тренінгу розглядалась правильна організація роботи по написанню грантової заявки та мотивація кожного відповідального представника виконавчого органу Южноукраїнської міської ради. В процесі тренінгу було створено три групи учасників з відповідною ідеєю проекту, на прикладі якої відбувалось заповнення грантової заявки.

 

 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...