Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою

24 жовтня 2016 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

На початку ефіру міський голова розповів мешканцям про виконання основних напрямків роботи Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки «МАЙБУТНЄ МІСТА БУДУЄМО РАЗОМ» та що вдалося зробити за майже рік роботи. Повідомив, що із звітом роботи «Беремо і робимо» можна ознайомитися на офіційному сайті міста Южноукраїнська.

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо ремонту в під’їздах, встановлення малих

 

архітектурних форм та спортивного знаряддя на прибудинкових майданчиках, озеленення парку ім. Шевченка, вирішення житлового питання, проблем притулку для тварин, благоустрою території біля магазину №53 по пр. Незалежності та біля магазину «Сільпо», ремонту та освітлення пішохідних доріжок, процесу утилізації люмінесцентних ламп та батарейок, наявності нової техніки для прибирання снігу, переваг внутрішньо будинкових лічильників теплопостачання, та інші.

На прохання мешканців звернув увагу водіїв на дотримання правил дорожнього руху.

В кінці зустрічі міський голова підвів підсумок, акцентував увагу на перспективах розвитку міста та підкреслив, що влада міста відстоює інтереси громади».

 

Читайте також