Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбувся «прямий ефір» з міським головою
AA

Відбувся «прямий ефір» з міським головою

19 вересня 2016 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо вирішення владою житлового питання, відкриття та збільшення місць у притулку для тварин, благоустрою території біля магазину №53 по пр.Незалежності, вирішення проблем пільгових перевезень, ремонтів в під’їздах, облаштування дитячих майданчиків, ремонту дороги та встановлення бордюрів по вул. Молодіжній, ремонту пішохідних доріжок, встановлення «лежачих поліцейських» на пр.Незалежності біля магазину «Сільпо», долі колишньої дитячої поліклініки.

Міський голова відмітив, що на сьогодні визначено близько 100 напрямків роботи, по тридцяти з них ведеться активна робота.

Віктор Пароконний зупинився на   питаннях готовності міста до зими, впорядкуванні стихійної торгівлі, вирішенні питань впровадження технології роздільного збору сміття та встановленні в будинках системи очищення води, вирішенні проблеми міського сміттєзвалища.

В кінці зустрічі зустрічі міський голова підвів підсумок, акцентував увагу на тому, чим живе місто сьогодні.

Читайте також