Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

У середу, 6 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Пароконного В.К. У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники департаментів, управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 29 основних та 1 додаткове питання. Всього членами виконавчого комітету було розглянуто та прийнято 30 рішень. Основними є такі рішення: «Про розгляд та погодження річного плану  виробництва, транспортування та постачання теплової енергії відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на 2018 рік», «Про розгляд та погодження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного  підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», «Про  створення мережі та організацію  роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту на території міста Южноукраїнська», «Про взяття на квартирний облік», «Про хід виконання міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки за 9 місяців 2017 року та розгляд проекту міської комплексної Програми «Турбота» на 2018-2022 роки», «Про забезпечення пільгової передплати на газету Южноукраїнської міської ради  «Контакт» на 2018 рік», «Про затвердження списку дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у І кварталі 2018 року», «Про надання матеріальної допомоги», а також з питань захисту прав дітей.

Також, членами виконавчого комітету прийняті рішення «Про відзначення Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської  міської ради з нагоди Дня енергетика», «Про відзначення Почесною грамотою виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  Онуфрієнка В.В.».

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...