Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

У середу, 1 березня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Пароконного В.К. У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 16 питань. Основними є такі рішення: «Про    утворення   координаційної   ради   з   питань  сім’ї,  жінок,  дітей та молоді», «Про створення постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території міста Южноукраїнська», «Про утворення комісії виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  з вирішення проблемних питань учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій, з числа учасників антитерористичної операції, затвердження її складу та Положення про неї», «Про утворення координаційної ради з питань охорони здоров’я в місті Южноукраїнську, затвердження її складу та Положення», «Про  зняття  з квартирного  обліку», а також з питань захисту прав дітей. 

Також, членами виконавчого комітету прийнято рішення «Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення».

 

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...