Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

31 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяци Г.Ф. У роботі взяли участь 12 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 27 питань. Членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято 27 рішень. Основними є такі питання: «Про визначення видів безоплатних громадських суспільно корисних робіт по переліку об’єктів, на яких відбуваються громадські роботи в місті Южноукраїнську», «Про затвердження мережі та контингенту позашкільних навчальних закладів міста Южноукраїнська на 2016-2017 навчальний рік», «Про встановлення меморіальної дошки Буйновському Ігорю Анатолійовичу», «Про забезпечення пільгової передплати на газету Южноукраїнської міської ради «Контакт» на 2017 рік», «Про надання матеріальної допомоги», «Про затвердження списку дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у IV кварталі 2016 року», «Про затвердження Інструкції з діловодства у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради», «Про надання жилих приміщень», «Про взяття на квартирний облік», а також щодо соціального захисту прав дітей.

Також, членами виконавчого комітету внесено зміни до Порядку використання коштів міського бюджету на придбання медичних приладів, апаратів, обладнання та забезпечення лікарськими засобами хворих на цукровий діабет ІІ типу при амбулаторному лікуванні, а також затверджено Порядок використання коштів з міського бюджету на надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян на лікування та вирішення соціально-побутових проблем у новій редакції.

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...