Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення
AA

Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

6 березня 2018 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци та представників координаційного комітету.

Під час засідання розглянуто наступні питання: про роботу щодо запобігання виробничого та невиробничого травматизму протягом 2017 року; про роботу Южноукраїнського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області; про попередження пожеж та загибелі осіб серед підвищеної групи ризику (самотніх осіб похилого віку, бездомних осіб, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки) протягом жовтня 2017 лютого 2018 року; про результати виконання розпорядження Миколаївської обласної державної адміністрації від 13.10.2014 № 340 «Про посилення заходів профілактики щодо недопущення загибелі та травмування людей на території Миколаївської області в осінньо-зимовий період 2017-2018 р.р.»; про підготовку місць дитячого відпочинку до початку оздоровчого сезону та прийнятих заходів щодо попередження загибелі дітей на воді, охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Доповідаючи, заступник директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я повідомила, що станом на 01.01.2018 року на підприємствах міста Южноукраїнськ зареєстровано 1 нещасний випадок, в якому постраждала на виробництві 1 особа. У 2017 році нещасні випадки сталися на 1 підприємстві міста. Основними причинами нещасних випадків є порушення трудової та виробничої дисципліни, невиконання посадових обов’язків та інструкції з охорони праці.

З метою реалізації профілактичних заходів за 2017 рік надано 105 консультацій, проведено 26 семінарів, спільно з органами місцевої влади 6 «круглих столів», в засобах масової інформації розміщено 31 публікацію. Доповідаючий представник Фонду соціального страхування доповіла про роботу Фонду за 2017 рік та про зміни в законодавстві.

За результатами засідання координаційного комітету прийняті відповідні рішення.




 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...