Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення
AA

Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

9 червня 2017 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци. Засідання пройшло за участю представників департаменту соціальних питань та охорони здоров’я, управління освіти, управління молоді спорту та культури, департаменту інфраструктури міського господарства, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті Южноукраїнську,  Южноукраїнського міського сектору Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області, комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня», державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей».

Виконуючий обов’язки головного лікаря комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» Ірина Доценко доповіла про налагодження в комунальному закладі «Южноукраїнська міська лікарня» системи проходження медичних оглядів працівників та якісне ії проведення.

На засіданні заслухали звіти заступника начальника управління освіти Олесі Болотіної та начальника відділу молоді та спорту управління молоді, спорту та культури Альони Шекерської про підготовку місць дитячого відпочинку до початку оздоровчого сезону та прийняття заходів щодо попередження загибелі дітей на воді, охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Директор департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Лариса Заболотна ознайомила присутніх із станом атестації робочих місць за умовами праці на підприємствах міста.

 Директор державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» Сергій Невідомий доповів про стан охорони праці державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей».

Головний інспектор Южноукраїнського міського сектору Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області Олександр Бурлаченко доповів про забезпечення протипожежного захисту в житловому секторі міста.

За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.

Читайте також

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...

Відшкодування витрат на виготовлення та встановлення пам’ятника на могилі ветеранів війни, які захищали незалежність,  суверенітет і територіальну цілісність України

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує. Рішенням виконавч...