Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у Южноукраїнській міській територіальній громаді
AA

Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у Южноукраїнській міській територіальній громаді

29.09.2021 року в актовому залі управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у Южноукраїнській міській територіальній громаді щодо дотримання норм трудового законодавства.

На комісії доповідалось про проведення роботи з питань дотримання норм трудового законодавства. З початку 2021 року було здійснено 8 інформаційно - роз’яснювальних рейдів, під час яких поінформовано 133 суб’єкта господарської діяльності з питань нелегального працевлаштування. Інформацію щодо 5-ти фізичних осіб-підприємців, у яких вбачалися ознаки неоформлених працівників направлено до управління Держпраці у Миколаївській області.

Відповідно до проведеної роботи 2 фізичні особи-підприємці уклали трудові договори з найманими працівниками, на 3-х фізичних осіб-підприємців інспектором праці управління Держпраці у Миколаївській області складено протоколи про адміністративне правопорушення та передано до Южноукраїнського міського суду.

За результатами проведеного засідання були надані відповідні доручення.

 

Читайте також

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...