Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 46 СЕСІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VІІ СКЛИКАННЯ
AA

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 46 СЕСІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VІІ СКЛИКАННЯ

08 травня 2019 року відбулося перше пленарне засідання та 21 травня 2019 року продовжено пленарне засідання 46 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на яких розглянуто 71 питання порядку денного.

В роботі сесії взяли участь від 20 до 25 депутатів Южноукраїнської міської ради, начальники департаментів, управлінь та відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств міста, ЗМІ, голови ОСББ та  мешканці міста.

Міською радою внесені зміни до  бюджету міста Южноукраїнська на 2019 рік.

Міською радою вирішено припинити повноваження та звільнити з посади керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради та внесено зміни до рішення міської ради щодо звільнення секретаря  Южноукраїнської міської ради.

Також депутати затвердили  Програми приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на 2019 - 2021 роки.

Депутатами міської ради  підтримано  зміни та доповнення до  комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в  м. Южноукраїнську на 2017-2021 роки та до міської комплексної Програми «Охорона здоров'я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки.

Міською радою  прийняті рішення про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» деяких  багатоквартирних будинків для передачі  їх в управління ОСББ.

Під час роботи депутатами міської ради прийняті рішення  про затвердження для  учасників та воїнів АТО  проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у 6-му мікрорайоні міста  Южноукраїнська та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.

 

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання 46 сесії від 21.05.2019

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...