Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання 33 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання
AA

Відбулося засідання 33 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання

22 лютого 2018 року відбулося засідання 33 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 56 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 20 депутатів Южноукраїнської міської ради, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств міста, ЗМІ, голови ОСББ, представники ГО «Воїни та ветерани АТО» та  мешканці міста.

На  початку засідання міської ради  міським головою Пароконним В.К.  було урочисто вручено ордери та ключі від 2-ох квартир учасникам АТО: Фокуляку Віталію Васильовичу та Сикліцькому Олегу Петровичу, які придбані (50 % за рахунок міського бюджету та 50 %  обласного бюджету) на виконання міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей.

Далі депутатами міської ради  прийнято рішення про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень для вирішення соціальних питань в місті.

Також було прийнято рішення про внесення змін  до бюджету міста Южноукраїнська на 2018 рік.

Під час роботи депутатами міської ради прийняті  34  рішення  про надання згоди учасникам та воїнам АТО  на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у 6-му мікрорайоні міста  Южноукраїнська та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.

Результати поіменного голосування міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання 33 сесії від 22.02.2018.

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...