Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання 32 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання
AA

Відбулося засідання 32 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання

25 січня 2018 року відбулося засідання 32 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 55 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 26 депутатів Южноукраїнської міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф., та Кольчак О.М., керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В. народний депутат України  Підберезняк В.І. заступник керівника Первомайської місцевої прокуратури  в Миколаївській області Мельничук В.О., голови ОСББ, представники комунальних підприємств,  мешканці міста.

На засіданні міської ради прийнято рішення  про внесення змін  до бюджету міста Южноукраїнська на 2018 рік.

Депутати прийняли рішення про створення Некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та   створення комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» міста Южноукраїнська.

На засіданні міської ради затверджено схему організації дорожнього руху в місті Южноукраїнську,  Програму розвитку дорожнього руху та його безпеки в місті Южноукраїнську на 2018 – 2022 роки та Програму приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на 2018 - 2020 роки.

Міською радою прийнято рішення про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська групи А, які не підлягають приватизації (відчуженню) в  2018 році.

Прийняті рішення про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для будівництва та обслуговування господарських будівель та споруд у 6-му мікрорайоні м.Южноукраїнська для учасників АТО  та проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» для будівництва і обслуговування багатоквартирних житлових будинків  у місті Южноукраїнську, рішення про  поновлення договору оренди земельної ділянки, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються право суборенди, сервітуту  та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.

Результати поіменного голосування міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання  32 сесії від 25.01.2018. 

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...