Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання 27 сесії Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання 27 сесії Южноукраїнської міської ради

31 серпня 2017 року відбулося засідання 27 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на якій розглянуто 29 питань порядку денного.

В роботі сесії взяли участь 22 депутата Южноукраїнської міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяца Г.Ф., та Кольчак О.М., керуючий справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Головченко І.В. голови ОСББ, представники ГО «Воїни та ветерани АТО»,  мешканці міста.

Депутати заслухали звіт начальника фінансового управління Южноукраїнської міської ради про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І півріччя  2017 року.

Також, прийнято рішення  про внесення змін  до бюджету міста Южноукраїнська на 2017 рік.

На засіданні міської ради затверджено Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель і порядок його здійснення на території міста Южноукраїнська,  зміни до міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки, Регламент Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська та Перелік адміністративних послуг, що надаються виключно через Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська.

Міською радою прийнято рішення про доцільність приєднання до складу Вознесенського госпітального округу міста Южноукраїнська.

Депутати прийняли рішення щодо викупу земельної ділянки для суспільних потреб (розширення міського цвинтаря.)

Міською радою погоджено забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків №№ 3,4 на вулиці Миру,9, 11 в  місті Южноукраїнську.

Прийняті рішення про  поновлення договору оренди земельної ділянки, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються право суборенди, сервітуту  та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.

Також, додаються для оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнська результати поіменного голосування міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання (загальний реєстр прийнятих рішень) 27 сесії від 31.08.2017 на 32   аркушах в електронному вигляді.

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...