Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

12 квітня відбулося засідання  виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря міської ради Олександра Акуленка.

У роботі взяли участь 11 з 18 членів виконавчого комітету, керівники управлінь, служб та відділів  міської ради, представники комунальних підприємств міста та ЗМІ.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 37 основних та 4 додаткових питань.  В ході обговорення одне з них було знято.

Заслухали доповідачів та прийняли відповідні рішення з таких питань: «Про створення  збірних  пунктів евакуації населення Южноукраїнської міської   територіальної   громади»; «Про затвердження річного плану надання послуг з поводження з побутовими відходами комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на території Южноукраїнської міської територіальної громади на 2023 рік»; «Про затвердження  фінансового плану та плану фонду оплати праці комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська» на 2023 рік»; «Про внесення змін до Положення про проведення конкурсу на звання «Кращий підприємець року», затвердженого рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 21.04.2021 № 91»; «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 15.03.2023 № 84 «Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Южноукраїнської міської територіальної громади»»;  «Про надання матеріальної допомоги»; «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 11.12.2020 № 358»; «Про затвердження списку дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у І кварталі 2023 року»;  житлові питання, питання, що стосувалися архітектури та містобудування та захисту прав дітей.

Широке обговорення серед членів виконкому викликало питання щодо коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надає відокремлений підрозділ «Південноукраїнська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», на 2023 рік, встановлених рішенням виконавчогокомітету Южноукраїнської міської ради від 15.12.2022 № 349.На розгляд було винесено два варіанти проєкту рішення: перший- це коригування тарифів, запропонований ВП ПАЕС, у другому ж варіанті пропонувалося розглянути заявувідокремленого підрозділу «Південноукраїнська АЕС» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», та взяти до відома. Члени виконавчого комітету зазначали, що збільшення тарифів для населення у воєнний час – є недоцільним. Тож, в ході загального обговорення - перший варіант проєкту визначили необґрунтованим та ухвалили рішення другого запропонованого варіанту.

Загалом членами виконавчого комітету  розглянуто та більшістю голосів прийнято всього 38 рішень.

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...