Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

12.10.2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря міської ради Акуленка О.А.

У роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету Южноукраїнської  міської ради, керівники департаментів, управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування. До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 20  основних  та 2 додаткових питання.

Членами виконавчого комітету  розглянуто та одноголосно прийнято 22 рішення, серед яких: «Про внесення змін до бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022 рік», «Про хід виконання рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 08.06.2022 № 152 «Про підготовку житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років», «Про забезпечення своєчасного розчищення внутрішньодворових проїздів (доріг) багатоквартирних житлових будинків в місті Южноукраїнську у зимовий період» та інші.  8 рішень  стосуються  захисту прав та законних інтересів дітей.

Так, прийнято рішення «Про встановлення тарифу для всіх груп споживачів на послуги з централізованого водопостачання, які надає комунальне підприємство «Грааль» Южноукраїнської міської ради на території Южноукраїнської міської територіальної громади, на 2022 рік», яким встановлено для всіх груп споживачів тариф на послуги з централізованого водопостачання, які надає КП «Грааль» на території Южноукраїнської міської територіальної громади, на 2022 рік в розмірі - 28,09 грн. за 1 куб. м з ПДВ. Для населення тарифи вступлять в дію після завершення воєнного стану.


 

 

Читайте також

До уваги!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 05.12.2023 року о 10.00 годині відбуд...