Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося пленарне засідання 47 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання
AA

Відбулося пленарне засідання 47 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання

13 червня 2019 року відбулося пленарне засідання 47 сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного, на яких розглянуто 77 питання порядку денного.

В роботі сесії взяли участь від 24 депутати Южноукраїнської міської ради, начальники департаментів, управлінь та відділів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств міста, ЗМІ, голови ОСББ та  мешканці міста.

Міською радою внесені зміни до  бюджету міста Южноукраїнська на 2019 рік.

Також депутати заслухали звіт начальника фінансового управління Южноукраїнської міської ради про виконання бюджету міста Южноукраїнська за  І квартал 2019 року.

Далі депутатами міської ради  прийняті   рішення щодо встановлення на 2020 рік ставок та пільг із сплати земельного податку; ставок єдиного податку; ставок та пільг зі сплати земельного податку; ставок орендної плати на землю; ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; ставок туристичного збору та ставки транспортного податку в місті Южноукраїнську.

Міською радою вирішено припинити повноваження та звільнити з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.

Також депутати затвердили Міську цільову  програму надання безоплатної первинної правової допомоги на 2019 - 2021 роки та Програму «Залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки».

Депутатами міської ради  підтримано  зміни та доповнення до  Заходів міської соціальної програми підтримки учасників АТО та членів їх сімей, комплексної програми захисту прав дітей м. Южноукраїнська «Дитинство» на 2018-2020 роки, Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2019-2023 роки, міської Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Южноукраїнська на 2016-2020 роки

Міською радою  прийняті рішення про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» деяких  багатоквартирних будинків для передачі  їх в управління ОСББ.

Під час роботи депутатами міської ради прийняті рішення  про затвердження для  учасників АТО  та членів їх сімей проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у 6-му мікрорайоні міста  Южноукраїнська та з інших питань земельного врегулювання на території  міста.

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради від 01.10.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 65 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 17.09.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання позапланової 64 сесії Южноукраїнської міської ради VII скликання від 25.06.2020

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VII скликання поз...