Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання робочої групи щодо розміщення пам'ятного знаку загиблим захисникам України
AA

Відбулось засідання робочої групи щодо розміщення пам'ятного знаку загиблим захисникам України

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна….. Війна. Важко було уявити, що вона знову прийде на нашу Батьківщину.

В зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну, мужньо захищаючи незалежність та територіальну цілісність нашої Батьківщини від ворога, гинуть наші земляки.

З метою вшанування пам’яті загиблих захисників України,  створена робоча група щодо детального вивчення питання стосовно розміщення пам'ятного знаку загиблим захисникам України на території Меморіального комплексу Захисникам України.

20.09.2022 робоча група з виїздом на місце обстежила територію Меморіального комплексу Захисникам України. В результаті було зафіксовано, що стела, на якій був розміщений знак «Орден Великої Вітчизняної війни» (наразі демонтований) знаходиться в занедбаному стані.

Також, була надана пропозиція: розмістити пам'ятний знак, який би уособлював в собі поєднання всіх історичних епох – періоди виборювання нашої незалежності, а також би символізував – єдність України, мир і спокій на нашій рідній землі замість стели.  А для вшанування кожного загиблого нашого земляка встановити алею пам’яті з іменними табличками та фотокартками кожного воїна.

Наразі вирішується  питання щодо розроблення ескізу пам'ятного знаку з виконанням супутнього благоустрою.

 

Читайте також